Deze therapeut in Gent legt je sterke KernTalenten bloot

Deze therapeut in Gent legt je sterke KernTalenten bloot

Door je KernTalenten te kennen en aan te spreken word je een gelukkiger mens.

Zit je niet lekker in je vel? Geen zin meer in je job? Op zoek naar een therapeut in Gent om je op weg te helpen? Loop eens naast de geëffende paden en kies voor een KernTalentenAnalist. Deze therapeut gaat op zoek naar jouw sterke KernTalenten. Dat zijn je aangeboren talenten die je al volop toonde in je spelletjes die je speelde als kind. Je KernTalenten kennen is belangrijk, want eens je erin slaagt ze toe te passen in je studie, werk en privéleven gaat je levenskwaliteit er met rasse schreden op vooruit. Je wordt in twee woorden een gelukkiger mens.

Aan mensen die zijn ontslagen in coronatijd besteed ik trouwens speciale aandacht. Want die zijn zeker gediend met een KernTalentenanalyse.

Bij welke therapeut in Gent klop je aan?

Moeilijke vraag, want er zijn er zo veel. Welke life coaching kies je? Algemeen kunnen we stellen dat elke therapeut werkt aan je geluk en welzijn en dat elke therapievorm zijn specifieke waarde heeft. Er bestaat niet zoiets als een goede of een slechte therapie. Alles is afhankelijk van jouw persoonlijkheid en jouw noden. Je moet gewoon een therapievorm vinden die bij je past én een klik hebben met je therapeut. Dat je je veilig en comfortabel voelt bij zijn of haar manier van werken is niet minder dan een basisvoorwaarde.

De persoonlijkheid van de therapeut is minstens even belangrijk als zijn opleiding of ervaring. Ben je op zoek naar een therapeut in Gent? Google eens rond en lees vooral de teksten op de persoonlijke pagina’s waarop de therapeuten zich voorstellen. Daar merk je algauw of die persoon bij je past. Superbelangrijk? Dat de therapeut je in de eerste plaats een luisterend oor biedt.

Al eens gedacht aan een KernTalentenanalist?

Een KernTalentenanalist is een specialist met een hoge therapeutische waarde. Hij of zij is perfect in staat je te begeleiden op geestelijk en emotioneel vlak, maar een diepgaande psychologische begeleiding is niet het eerste doel.

Wat je dan wel kunt verwachten? Een KernTalentenanalist doet een grondig onderzoek naar je KernTalenten. Dat zijn je aangeboren talenten die je spontaan toonde in de spelletjes die je als kind speelde. Het resultaat van de KernTalentenmethode is sowieso gunstig omdat je KernTalenten per definitie positief zijn. Ze behoren tot de kern van je zijn en maken je tot wie je bent.

Het KernTalentenverslag dat je krijgt als resultaat van de analyse geeft je zelfvertrouwen en eigenwaarde een enorme boost en toont je de weg naar een beter leven. Lees er de blog van tekstschrijver blogs C’bon maar eens op na, zij beschrijft welke boost een kerntalentenanalyse haar gaf.

Even voorstellen: Kristien Van Cauwenberge, therapeut in Gent

Kristien Van Cauwenberge is een enorm ervaren KernTalentenanaliste. Na een meer dan gevuld carrièrepad behoorde ze tot de eerste golf afgestudeerde KernTalentenanalisten. Nu, acht jaar later, bekwaamt ze zich nog steeds verder en volgt ze bijscholing na bijscholing. Ze heeft al ontelbaar veel mensen de weg gewezen naar een ander, beter leven, gebaseerd op de sterke KernTalenten die in hen huisden maar die soms jarenlang verborgen en weggestopt waren.

Die KernTalenten aan de oppervlakte brengen betekende voor velen de start van een nieuw en beter leven. Met een pak sterke KernTalenten onder de arm durfden ze keuzes te maken.

  • Sommigen vonden een partner die complementair was aan hun KernTalenten.
  • Anderen vatten een studie aan die 100% gebaseerd was op hun aanleg, interessen én sterke talenten.
  • Weer anderen vonden een nieuwe job die beter bij hen paste en namen afscheid van negatieve stress, burn- of bore-out.
  • Zelfstandigen pakten zaken anders aan na de deskundige blik van een neutrale derde partij.
  • Ondernemers konden dynamische weer verder na de coaching van klankbord Kristien.

Hier lees je een aantal getuigenissen van tevreden klanten.

Deze therapeut in Gent even leren kennen?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek legt Kristien je uit hoe een KernTalentenanalyse verloopt, hoeveel een analyse kost (met een loopbaancheque van de VDAB ter waarde van amper 40 euro betaal je vier uur loopbaanbegeleiding) en hoe vaak je bij haar langskomt. Ze gaat graag samen op zoek naar jouw sterke KernTalenten. En wees gerust: die heb je in overvloed!

Extra vragen? Bezoek haar contactpagina of stuur haar meteen een mailtje.

© C’bon

Ook geïnteresseerd in deze blog?

Zelfstandigen helpen & ondernemers coachen? Mijn passie!

 

Speak Your Mind

*