Meerwaarde KernTalentenanalyse? Enkele klanten getuigen

Getuigenissen KernTalentenanalyse, klanten over de meerwaarde van de methode.

Enkele klanten getuigen over wat een KernTalentenanalyse voor hen heeft betekend.

Sommigen van mijn klanten speelden me spontaan een getuigenis door van het KernTalentenanalysetraject dat ze bij me hebben gevolgd. Ik deel die graag met jullie.

Getuigenis loopbaanbegeleiding

“Beste Kristien

Twee jaar geleden heb ik samen met jou het KernTalententraject doorlopen.

Ik heb dat als zeer positief ervaren. Het leverde me de nodige bevestiging op over mijn functioneren, zeker over wat ik al wil en niet wil in mijn werksituatie. Door die inzichten heb ik me kandidaat gesteld voor een managementfunctie als directeur van de logistieke afdeling.

Ik moest een assessment doorlopen en daarbij hoorde een competentie-interview. Dat heb ik vrij goed kunnen voorbereiden op basis van jouw/mijn KernTalentenrapport. De inzichten gaven me tijdens het gesprek vooral mentale rust. Een assessment bekijkt je potentieel terwijl jouw analyse meer is dan een competentieonderzoek. Het toont inderdaad ook aan hoe je als mens bent en wat je motiveert.

Begin 2020 ben ik aangeworven. In mijn nieuwe functie vind ik alle gewenste uitdagingen terug conform met de talenten die naar boven kwamen in jouw rapport.

Ik zet me nu in op zaken die me tevreden houden. Inzicht in mijn valkuilen en drempels deden me groeien.”
E.D.

De loopbaanbegeleiding heeft me geleerd in te zetten op die dingen die me tevreden houden in mijn werksituatie. Omdat het me tegelijk inzicht gaf in mijn valkuilen en drempels kreeg ik de mogelijkheid te groeien in de functie.

Ik wou niet nalaten om dit traject – 2 jaar later – met deze mail af te ronden en je te bedanken voor de hulp en de methodiek. Mogen er nog velen de vruchten plukken van jouw methodiek. Ik blijf alleszins positief verrast. Wat begon met een interessant artikel in de krant heeft mij uiteindelijk het huidig resultaat opgebracht.

Dikke merci voor jouw professionele hulp, en van harte!”

Getuigenis begeleiding samengesteld gezin

Getuigenis meerwaarde KernTalentenanalyse begeleiding samengesteld gezin“Hoe ik de weg naar Kristien Van Cauwenberge vond? Door het boek “Beken(d) talent” (ken je kerntalenten). Ik ben zeer blij dat ik haar heb leren kennen, want ze heeft ons samengestelde gezin enorm geholpen. En dat blijft ze trouwens doen. Kristien brengt ons helderheid en balans.

Als moeder en plusouder van vijf kinderen, waarvan enkelen al jongvolwassen, ben ik dagelijks getuige van de zoektocht naar hun eigen identiteit, doel en passie. Hun identiteit is niet alleen gevormd en beïnvloed door de verschillende thuissituaties en uiteenlopende levensvisies. Hij is ook gevoed door tegenstrijdige meningen en emoties. Ik hoef er wellicht geen tekeningetje bij te maken … In een complexe gezinsconstellatie zoals het onze wordt elke keuze een strijd.

Kristien brengt ons samengestelde gezin helderheid en balans.”
K.J.

Kristien begeleidt ons nu ruim twee jaar. Dankzij de KernTalentenanalyse heeft onze oudste dochter de moed gevonden om haar ASO-ambitie (richting economie-wiskunde) in te ruilen voor de afdeling Mode van het KASK. Het resultaat is spectaculair. Kristien begeleidde ook onze andere kinderen in hun keuzes.

Ook nu blijft ze ons verder ondersteunen. Ik kan bij haar terecht met elke vraag en twijfel. Ze ontvangt ons altijd met evenveel aandacht en geduld, of het nu op consultatie is, via mail of in een telefonisch gesprek. Kristien betekent voor ons een ongelooflijke steun.”

Getuigenis partnerbegeleiding

Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost. Net wat ik nodig had in mijn zoektocht naar een partner.”
D.G.

Begeleiding op zoek naar een partner“Dank voor je rapport! Vanavond eindelijk de tijd gevonden om het eens rustig te overlezen. Weet je wat ik er zo goed aan vind? Al die duidelijke omschrijvingen bij elk onderdeel. Ik kom mezelf tegen in dit rapport en dat vind ik heel aangenaam. Sommige talenten zijn heel herkenbaar. Andere ben ik de loop der jaren min of meer kwijtgeraakt. Ik kan ze me nog herinneren, maar ik gebruik ze niet meer. Op de een of andere manier geeft deze KernTalenanalyse me kracht, en mijn zelfvertrouwen een enorme boost. Net wat ik nodig heb in mijn zoektocht naar een partner.”

Getuigenis loopbaanbegeleiding

Heerlijke tocht vol zelfreflectie en bevestiging van talenten”
W.H.

“De profielanalyse van KenJeKernTalenten was voor mij een heerlijke tocht vol zelfreflectie. Kristien begeleidde me heel zorgzaam en nam de tijd om de juiste pijnpunten en sterktes bloot te leggen. Soms werden mijn talenten bevestigd. Andere keren kwam er iets bovendrijven waarvan ik het bestaan amper vermoedde. Heel bijzonder vind ik dat!”

Getuigenis loopbaanbegeleiding

Leerrijke en uniek ervaring.”
V.M.K.

“Extra zetje naar meer uitdaging op werkgebied. Inspirerende, boeiende en positieve gesprekken leiden tot meer duidelijkheid van je eigen profiel.”

 

Ook geïnteresseerd in een van mijn blogs?

Levenslang leren is gewoon leuk!

Veertiger? Maak je droom als ondernemer waar

 

Heb jij een job die vakantie onnodig maakt?