Jouw KernTalentenanalist

Jouw KernTalentenAnalist, ik stel me graag even aan je voor - Kristien Van Cauwenberge

Als kind vond ik het al fantastisch om op zoek te gaan hoe de dingen en de mensen in elkaar zitten. Is nog steeds een passie.

Word ik jouw KernTalentenanalist?

Dank voor je interesse in mijn website en mijn aanbod als KernTalentenanalist! Je ziet me staan in het midden van de cartoon op de cover, en ook hiernaast. Is een keer wat anders dan een fotootje. Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Kristien Van Cauwenberge en ik ben jouw expert-KernTalentenanalist in regio Gent. Dat woordje expert staat hier niet voor niets. Alleen een goed opgeleid en erkend persoon die dagelijks KernTalentenAnalyses uitvoert – en dat is precies wat ik doe – is in staat om jouw unieke profiel te bepalen, je een overzicht te geven van je sterke en minder sterke KernTalenten, hun onderlinge verhouding en de weging tussen beide.

Gepassioneerd op zoek naar jouw passie

Het is mijn passie om uit te zoeken waarvoor jij in de wieg gelegd bent en om jouw KernTalenten te ontdekken. Te weten te komen hoe je bent, wat je graag doet en wat je grote drijfveer is. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van:

Ook KernTalentenCoach

Krijg je het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven? Of twijfel je aan je gemaakte keuzes? Dan staat ik ook als coach voor jou klaar. Mijn 20 jaar ervaring in het coachen en verbinden van mensen resulteert in een klaar en duidelijk advies mét impact. Mijn professionele ervaring vind je op LinkedIn. Ik zoek voor jou de juiste oplossing en help jou de juiste keuze te maken, opdat jij vol zelfvertrouwen je toekomst tegemoet gaat!

Hier lees je hoe ik als KernTalentenanalist in Gent te werk ga. In vier stappen gaan we samen op zoek naar je eigenste KernTalenten.

Bij mij ben je verzekerd van:

  • deskundig advies
  • groot inlevingsvermogen
  • discrete benadering en aanpak
  • advies as you go

Vraag nu aan

Wil je mijn advies, hulp, begeleiding, coaching? Vul dan onderstaand formulier in: