Ook voor ondernemers

Schakel me in als deskundig klankbord voor ondernemers!

Amper 45 euro voor 4 uur professionele begeleiding*

Op zoek naar een klankbord voor ondernemers?

Elke ondernemer vraagt het zich af. Wie zijn mijn klanten? Waar vind ik ze? Hoe benader ik ze? Groeit of krimpt mijn markt? Wie zijn mijn concurrenten? Hoe doen zij het? Wat zijn mijn USP’s? Hoe differentieer ik me?
Maar ook:
Is dit het maar? Hoe vecht ik tegen verveling, tegen dat uitgebluste gevoel dat me soms overvalt. Zit ik wel juist?

Helder professioneel advies van een deskundig klankbord voor ondernemers helpt. Een derde partij, expert in zijn vakgebied, anders dan de jouwe. Die zaken opmerkt die jij niet (meer) ziet, die met je meedenkt en je begeleidt.

Een KernTalentenanalyse opent de ogen, beantwoordt veel van je vragen en slaagt erin je op een correcte manier te helpen bij het nemen van de juiste bedrijfsbeslissingen.
Waarom is een klankbord noodzakelijk?

Omdat de blik van een derde partij zo veel meer ziet dan jij. Een derde partij helpt je te reflecteren over jezelf, over je onderneming, over datgene wat je energie geeft. Geen trial & error meer. Alle antwoorden in amper 4 uur tijd!
Kostprijs? Slechts 45 euro (*via loopbaancheques)

Hoe help ik jou als ondernemer verder?

Ik luister naar je, met open oren én ogen! Via een analyse van je KernTalenten help ik je gericht je toekomst te plannen, te innoveren, te creëren. Met hernieuwde motivatie help ik je een burn-out of bore-out te voorkomen.


Via een KernTalentenanalyse kreeg mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen een boost. Ik kreeg een serieuze duw in de juiste richting. Als zelfstandig copywriter werk ik nu met 100% goesting, elke dag opnieuw.”

Christine Bonheure van C’bon


Kristien Van Cauwenberge, klankbord voor ondernemers

Ik help je vooruit, met veel empathie en nog veel meer ervaring!”

Kristien Van Cauwenberge is een klankbord dat qua professionaliteit en luisterend oor kan tellen. Haar jarenlange ervaring in verschillende statuten (ambtenaar, bediende, bijberoep, zelfstandig) en haar even gedifferentieerd parcours garanderen de nodige empathische vakbekwaamheid.

Samen met Kristien het juiste pad vinden is kinderspel volgens het KernTalentenartikel in Job@.

Zoeken we samen het juiste pad?