Hoe partner vinden?

Hoe partner vinden? Vind eerst jezelf!

Leer eerst jezelf kennen. De juiste partner komt dan vanzelf.

Wil je de perfecte partner vinden? Als het eventjes kan zonder hulp van een datingsite? In deze digitale tijden lijkt het erop dat datingsites de enige mogelijkheid zijn om een partner te vinden. Maar het kan ook anders!

–> Hoe partner vinden? Ik help je graag op zoek te gaan naar wat jou met iemand bindt. Veel meer dan te focussen op de verschillen.

NEEM NU CONTACT MET ME OP!

Hoe partner vinden zonder datingsite?

Vergeet uitspraken als ‘Een partner zoeken is lastig voor iedereen’ en ‘Niet getreurd, je komt de ware wel eens tegen!’ Want dat kan serieus tegenvallen.

–> Laat mij je helpen bij het vinden van een partner. Bij mij leer je vooral jezelf kennen. En dat is nodig want zelfkennis is de basis van een goede relatie.

Ken je jezelf beter, dan kan je op zoek naar de persoon die naadloos bij je past. Tezelfdertijd verbeter je ook je relaties met geliefden, collega’s, vrienden en ouders.

Praktijkvoorbeeld: voordeel van meer zelfkennis

Hoe de juiste partner vinden? Werk aan je zelfkennis!

Zelfkennis helpt je de juiste partner te vinden.

Els is heel afstandelijk opgevoed en behandelt daardoor mensen op dezelfde afstandelijke manier. Dat leidt tot een pijnlijke breuk met haar vriend Bart, terwijl ze hem toch heel graag ziet. Samen beantwoorden we de volgende vragen:

  • Hoe steekt Els in elkaar?
  • Wie is ze en hoe is ze zo geworden?
  • Wat is haar psychische bagage?
  • Wat zijn haar valkuilen?
  • Hoe bepaalt dit alles haar relatie met zichzelf en anderen?

Nu Els zichzelf én haar valkuilen veel beter kent, slaagt ze erin emotionele problemen beter te voorkomen, haar relatie opnieuw op te nemen én te versterken.

Op welke manieren kan ik je helpen?

Als ervaren therapeut in Gent help ik je op zoek te gaan naar een partner die bij je past. En help ik je die partner ook te behouden.

  1. Hoe partner vinden die bij je past?

Kijk eerst naar jezelf en pas dan naar de ander. Alleen als je jezelf kent, schat je perfect in of een bepaalde persoon al dan niet bij je past. Door exact te weten wie je bent, ga je gerichter op zoek in een kleiner vijvertje. Maar wel een die gezond, overzichtelijk en gezellig is.

–> Ik help je jezelf te ontdekken via een KernTalentenAnalyse. Bereid je voor op een trip down memory lane naar je kindertijd.

  1. Hoe is de partner die je al gevonden hebt?

Heb je pas een nieuwe partner gevonden en bevind je je nu in een prille relatie? Fijn, want dan heb je geen antwoord nodig op de vraag ‘hoe partner vinden’.

Leuke eerste afspraakjes achter de rug? Is nog alles rozengeur en maneschijn? Of stel je je toch al enkele vragen? Is je partner wel de juiste keuze?

–> Ik help je die laatste vraag te beantwoorden.

  1. Hoe is je partner in een langer durende relatie?

De vlinders zijn niet meer zo prominent aanwezig? Die eerste ergernissen komen eraan? Ken je je partner wel goed genoeg? Hoe kan je beter met hem samenwerken? Met hem aan een toekomst bouwen, eventueel ook met de kinderen?

–> Ik help je jezelf en je partner beter te kennen en dus beter met elkaar om te gaan.

  1. Hoe partner vinden met wie de klik blijft?

In een goede relatie besteden partners vooral aandacht aan wat ze gemeen hebben. Want die vlinders waren er toch ooit op basis van een klik? Deze relatie-experte gaat op zoek naar wat jullie bindt, meer dan wat jullie scheidt.

–> Als vertrouwenspersoon met veel ervaring én een luisterend oor geef ik advies. Uiteraard op maat, dat spreekt vanzelf! 🙂

Hier lees je enkele getuigenissen.

Neem contact met me op. Ik help je graag!

 

© C’bon