Loopbaancheques

Loopbaancheque nodig? Ga langs bij de VDAB

Reserveer je loopbaancheque bij VDAB

Vraag je je af of je goed bezig bent? Of je op deze manier wilt blijven werken tot je 67ste? Wil je ontdekken wat je wil en kan? In dat geval is loopbaanbegeleiding bij Core Talents zeker iets voor jou. We helpen je bij het maken van moeilijke en belangrijke loopbaankeuzes en gaan na welke droomjob er écht bij je past.

Prijskaartje van loopbaancheques?

Een loopbaancheque kost je amper 45 euro. In ruil krijg je een pakket met vier uur loopbaancoaching voor de eerste loopbaancheque. De tweede geeft recht op drie uur coaching.

Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen nu we werken tot ons 67ste.

Loopbaanbegeleiding is een meerwaarde. Kies een job die aansluit bij je KernTalenten.

Dit aanbod geldt ook voor zelfstandigen. Op vdab.be vind je al de informatie en voorwaarden. Kom je in aanmerking voor een loopbaancheque, dan vraag je die met een eenvoudige klik aan. Mijn tip? Maak eerst een afspraak met je loopbaancoach. Het duurt immers een tweetal weken voordat je je loopbaancheque toegestuurd krijgt.

CoreTalents is erkend loopbaancoach

Mijn naam vind je niet tussen de erkende loopbaancentra op de website van de VDAB. Voor de loopbaancoaching met loopbaancheque vaar ik onder de vlag van die wel dat kwaliteitslabel draagt. Als afgevaardigde loopbaancoach voor CoreTalents mag en kan ik loopbaancheques aanvaarden. Je kan je traject dus met een gerust hart bij mij starten.

an gaan we nog heel veel tekst erbij zetten in het wit, want dan komen we misschien tot aan het vereiste aantal woorden van 300 stuks. En dan gaan we nog heel veel tekst erbij zetten in

het wit, want dan komen we misschien tot aan het vereiste aantal woorden van 300 stuks.

an we nog heel veel tekst erbij zetten in het wit, want dan komen we misschien tot aan het vereiste aantal woorden van 300 stuks. En dan gaan we nog heel veel tekst erbij zetten in het wit, want dan komen we misschien tot aan het vereiste aantal woorden van 300 stuks.