Groei van de KernTalentenMethode

KernTalentenMethode is zeer grondig

Danielle Krekels baseert zich voor haar KernTalentenMethode op niet minder dan 10.000 analyses die gemiddeld acht jaar overspannen.   Geen momentopname dus.

KernTalentenMethode bestaat een kwarteeuw

Danielle Krekels gebruikt de methode al meer dan 25 jaar bij de selectie en werving van ingenieurs en wetenschappers. Voor haar methode baseert ze zich op gegevens uit meer dan 10.000 analyses. Daar zitten alle diepgaande selectiegesprekken tussen. Haar analyses zijn dus geen momentopnames. Ze overspannen een periode van gemiddeld acht jaar. Uit die gesprekken stelt ze vast dat kinderspel de veruiterlijking is van je dieperliggende, natuurlijke aanleg.  Dat inzicht vertaalt ze naar 23 KernTalenten, elk met hun eigen componenten. De combinatie van je KernTalenten en de weging ervan bepalen je unieke ik.

Hier lees je hoe ik als KernTalentenanalist in Gent jou in vier stappen meeneem op een avontuurlijke kennismakingsreis naar je zelf.

KernTalentenMethode nu veelzijdig ingezet

De methode wordt momenteel ingezet bij loopbaanbegeleiding. Om jongeren te helpen bij hun studiekeuze. Om bedrijven te ondersteunen bij hun HR-beleid. En om een perfect team samen te stellen. Maar ook om te bemiddelen bij conflicten op de werkvloer. Een geschikte partner/vennoot te vinden. Bij een burn-out, maar ook bij een bore-out. Om te ondersteunen bij relatiebemiddeling of een nieuw samengesteld gezin. Om je natuurlijke stroom, je flow te vinden.

De VDAB is overtuigd van de meerwaarde van de methode. Lees het artikel over de KernTalentenMethode.

De KernTalentenmethode heeft ook de pers gehaald, met een artikel in Job@ onder de titel De juiste job is kinderspel.

Ook BV’s laten hun KernTalenten bepalen

Danielle krekels pastte haar KernTalentenMethode toe op 14 bekende Vlamingen

De veertien geanalyseerde BV’s zijn succesvol omdat ze zijn wie ze zijn, zichzelf goed kennen én leven en werken vanuit hun sterktes.

Veertien bekende Vlamingen werkten onvoorwaardelijk mee aan Danielle Krekels’ tweede boek Beken(d) Talent. Elk van hen was verwonderd en enthousiast over de juistheid van haar analyse. Door hun analyse openbaar te maken willen ze iedereen doen inzien dat het belangrijk is om je eigen KernTalenten in kaart te brengen.

De veertien gelukkigen: Herman Brusselmans, Jan Leyers, Geert Van Hecke, Fons Leroy, Paul De Leeuw, Els Dottermans, Sabine Appelmans, Inge Vervotte, Jean-Jacques Cassiman, Dirk Draulans, Jo Lemaire, Goedele Liekens, Murielle Scherre, Roger Blanpain.

Enkele krasse uitspraken over de KernTalentenMethode

  • ‘Dit is ongelooflijk, hier kun je echt mensen mee helpen!’ – Goedele Liekens
  • ‘Wow, dit geeft echt wel een nieuwe kijk!’ – Dirk Draulans
  • ‘Nu begrijp ik pas goed waarom ik doe wat doe in bepaalde omstandigheden.’ – Jo Lemaire
  • ‘Dit is de tweede keer in mijn leven dat ik zo zorgvuldig en correct wordt ingeschat.’ – Jan Leyers

Krachtig met KernTalenten

Baseer je op je KernTalenten bij het maken van levenskeuzes. En je neemt de juiste beslissingen.

Ondertussen heeft Danielle Krekels haar derde boek uit, Krachtig met KernTalenten. Volgens professor Dick Swaab, bekend Nederlands neuroloog, is dit boek een leidraad voor iedereen die vragen heeft over hoe hij in elkaar zit en levenskeuzes wil maken waar hij na 25 jaar nog steeds gelukkig mee is. Ik heb het boek kort samengevat in deze blog.

Ook jij hebt talent!

Ontdek je KernTalenten en vraag vandaag nog een KernTalentenAnalyse aan. Het is jouw persoonlijke verzekering voor een positieve en geruststellende toekomst!
Vraag nu aan

De 23 KernTalenten vind je hieronder mooi samengebracht in één beeld:

23 KernTalenten, laat de jouwe analyseren, kenjekerntalenten.be

Krachtig met KernTalenten. Laat de jouwe ook analyseren!