Hak de knoop door en neem contact met me op

Contact

Me contacteren kan op verschillende manieren. Antwoord verzekerd binnen de twee dagen.

Contact met me opnemen is heel eenvoudig

Je kiest zelf hoe je me contacteert, per mail of per telefoon. Welke manier je ook kiest, ik beloof je een antwoord binnen de twee dagen.

Kristien Van Cauwenberge
Iepenstraat 39 Bus 2 – 9000 Gent
0475 75 56 48 van 9 tot 18 uur.
info@KenJeKernTalenten.be

Neem contact met me op als je hulp zoekt op het vlak van

Kortom, neem contact met me op als je hulp zoekt bij belangrijke levensvragen. Vragen waarvan je weet dat de beslissing die je neemt verstrekkende gevolgen zal hebben. Neem die keuzes niet lichtzinnig, maar laat je bijstaan door een ervaren coach, zoals ik er een ben. Ik zal je met een deskundige en objectieve kijk begeleiden naar de juiste keuze.

Bij mij ben je verzekerd van:

  • deskundig advies
  • groot inlevingsvermogen
  • discrete benadering en aanpak
  • advies as you go

Getuigenis over KernTalentenAnalyse in blogvorm

Copywriter Christine Bonheure heeft me begin 2016 gevraagd haar KernTalenten te analyseren. Op haar vraag ben ik uiteraard graag ingegaan. Christine was zo tevreden met het resultaat van de analyse dat ze er spontaan — zonder dat ik er haar om heb gevraagd — een blog aan heeft gewijd. En net omdat Christine die blog op eigen initiatief heeft geschreven, vind ik de inhoud zo de moeite waard. Het is een tekst recht uit het hart. Ik nodig jullie uit de blog van C’bon over haar KernTalentenAnalyse even te lezen. Ze heeft me op het hart gedrukt dat je haar altijd mag contacteren om referenties te vragen. Ze geeft die graag.

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen.

Wettelijke vermeldingen

btw BE 0 586 885 236
RPR Gent
IBAN BE 79 3800 0920 1533
BIC BBRUBEBB