Luisterend oor

Jouw luisterend oor voor al je levensvragen!

Luisterend oor nodig? Kristien Van Cauwenberge staat voor je klaar - kenjekerntalenten.be

Kristien Van Cauwenberge luistert écht

Een half uurtje* kan je leven een nieuwe wending geven!


Vorige week belde Mieke me op, dringend op zoek naar een luisterend oor. Ze wist niet wat te doen met haar angstgevoelens. In het voorjaar stevende ze af op een burn-out omdat werk en privé door telewerk in elkaar overliepen. Ze voelde zich ook enorm eenzaam. En net nu ze er weer bovenop komt, dient dat werken op afstand zich weer aan.

Heb jij het ook moeilijk? Zorgen of problemen waar je met niemand over kunt of durft te praten? Je verhaal kunnen doen biedt nochtans zoveel troost. Zeker als het luisterend oor je begrijpt en tijd voor je maakt.

Een gesprek met een neutrale persoon kan zo verhelderend zijn. Want een nieuwe kijk op je problemen en levensvragen doet wonderen. Achteraf neem je vaak andere en betere beslissingen.

Vraag nu je gratis intakegesprek aan


Waarom is een luisterend oor zo belangrijk?

Een neutrale luisteraar hoort zoveel meer dan jij. Die helpt je te reflecteren over jezelf, je levensvragen, je zorgen. Jij vertelt over wat je energie geeft, en wat je veel energie kost. In een gratis kennismakingsgesprek van een half uur* voel ik al aan hoe ik jou kan helpen.

Hoe help ik jou verder?

Ik luister naar je, met open oren én ogen. Ik hoor je. En ik begrijp je. Vaak start ik met een concrete vraag. Niet met: “Hoe gaat het?” Wel met: “Waar lig je over te piekeren om 3 uur ’s nachts?” Vandaar uit gaan we verder. Ik ga op zoek naar je KernTalenten en help je zo gericht aan hernieuwde motivatie.


Christine-Bonheure

Telkens als ik over iets serieus twijfel, geef ik Kristien een belletje. En telkens opnieuw weet ze me op te peppen. Kristien Van Cauwenberge is een fijne vrouw die je op je gemak stelt, met je meeleeft en positieve oplossingen biedt!”

Christine Bonheure


Kristien Van Cauwenberge luistert écht naar jou!

Ik help je vooruit, luister actief en met veel begrip naar je verhaal!”

Kristien Van Cauwenberge is een klankbord dat qua professionaliteit en luisterend oor kan tellen. Haar jarenlange ervaring in verschillende statuten (ambtenaar, bediende, bijberoep, zelfstandig) en haar even gedifferentieerd parcours garanderen de nodige empathische vakbekwaamheid. En jij? Je krijgt een antwoord op je levensvragen.

*Is de problematiek werkgerelateerd, dan kan je bij me terecht met loopbaancheques.

Het luisterend oor van Kristien Van Cauwenberges, het antwoord op jouw levensvragen! KenJeKerntalenten.be

Vraag nu je gratis intakegesprek aan