Zelfstandigen helpen & ondernemers coachen? Mijn passie!

Op zoek naar een klankbord voor ondernemers? Hulp voor zelfstandigen en coaching voor ondernemers via een KernTalentenanalyse

Ik help en coach je als ondernemer. Graag!

Iedere zelfstandige of ondernemer vraagt zich regelmatig af of hij wel goed bezig is. Doe jij dat ook? Dat komt goed uit, want als ervaren KernTalentenanalist bied ik zowel hulp voor zelfstandigen als coaching voor ondernemers aan. Ik houd ervan mensen te inspireren die willen opstarten als zelfstandige in bijberoep of hun zelfstandige activiteit willen verbreden. Door je inzicht te geven in je KernTalenten, plan je je toekomst beter, verhoog je je zelfvertrouwen, eigenwaarde én motivatie. En dat is dé manier om een burn-out of bore-out te voorkomen. Extra troef? Met een opleidingscheque van 45 euro heb je recht op 4 uur coaching.

Als therapeut in Gent focus ik me heel bewust op eenmanszaken, kleine ondernemingen en detailhandel en bied hen een luisterend oor én tegelijk een klankbord aan. Graag! Kan ik jou ook helpen?

Hulp voor zelfstandigen en coaching voor ondernemers: mijn dada

Als zelfstandige ondernemer ben je altijd druk bezig. Ben je niet aan het werk, dan ben je wel werk aan het zoeken, marketingacties aan het bedenken en realiseren, of doe je gewoon de administratie. Je hebt het doorgaans zo druk dat je niet de tijd vindt om een duidelijk antwoord te zoeken op de volgende belangrijke vragen die je je stelt:

 • Wie zijn mijn klanten?
 • Waar kan ik mijn klanten bereiken en benaderen?
 • Hoe doe ik aan prospectie?
 • Waar zijn mijn klanten naar op zoek?
 • Hoe differentieer ik mij van de concurrenten (USP)?
 • Groeit de markt waarin ik wil starten of krimpt ze eerder?
 • Wie zijn mijn concurrenten en hoe gaat het met hen?
 • Hoe profileer ik mij het best op de markt?

Waar mijn hulp voor zelfstandigen en coaching voor ondernemers op neerkomt? Ik denk met je mee, luister naar je, fungeer als je klankbord en zoek samen met jou naar een antwoord op al je vragen. Je meer klanten en meer omzet geven is niet mijn hoofddoel. Wat ik vooral ambieer is je meer energie te bezorgen, meer goesting voor jezelf en je omgeving. Al de rest volgt dan vanzelf.

Wat houdt mijn coaching voor ondernemers in?

Ik geef je inzicht in je KernTalenten. Kort door de bocht zijn dat die authentieke talenten waarmee je bent geboren, die je graag doet en die je energie geven. Zodra je inzicht hebt in je KernTalenten zal je erin slagen je toekomst gerichter te plannen, meer te innoveren en te creëren. Je zal er ook in slagen je team beter in te zetten in functie van je sterke KernTalenten.

Je sterke KernTalenten worden een hefboom die je zelfvertrouwen en eigenwaarde een boost geven en je positieve energie bezorgen. Dat is trouwens de beste manier om een burn-out of bore-out te voorkomen. Je motivatie stijgt, je slaagt erin je work-life-balance te verbeteren, langer werken is niet meer zo’n schrikbeeld. Bovendien krijg je zin om levenslang te leren, want je kiest je studie in functie van je sterke KernTalenten en maakt die nog sterker. Het resultaat?  Je vindt nog beter je draai in het leven. Wat je niet gelukkig maakt, gooi je als ballast overboord.

Wat omvat mijn hulp aan zelfstandigen?

Doordat je van mij een verslag krijgt van al je sterke en energiegevende KernTalenten, bespaar je je een lang parcours van ‘trial & error’. Je krijgt een helder zicht op wat je energie geeft en wat energie vreet. Maar er is meer: samen reflecteren we over jezelf en over je onderneming. We hebben het over je daadkracht en zorgen dat je keuzes en beslissingen passen bij jou en je zaak. Mijn hulp aan zelfstandigen of coaching voor ondernemers kan een echte eyeopener zijn. Het inzicht in je sterke KernTalenten haalt vaak de angel uit dagelijkse ergernissen, bezorgt je meer energie en verhoogt je weerbaarheid.

Waarom bij mij aankloppen als coach?

In mij vind je iemand met een empathisch luisterend oor, dat is trouwens één van mijn sterke KernTalenten. Ik heb een gedifferentieerd parcours achter de rug en een jarenlange ervaring als ambtenaar, bediende, zelfstandige in bijberoep en ondernemer. Daardoor ben ik goed geplaatst om deskundige hulp voor zelfstandigen en coaching voor ondernemers aan te bieden.

Waarom je KernTalenten in kaart brengen?

Daar kan ik alvast véél goede redenen voor bedenken. Maar vermits ik vooral focus op hulp voor zelfstandigen en coaching voor ondernemers, beperk ik me tot de volgende redenen én resultaten.

Je:

 • werkt graag maar voelt dat er meer inzit,
 • wilt je carrière of je carrièreswitch goed aanpakken,
 • wenst na te gaan of je zaak wel disruptiebestendig is,
 • voelt je soms uitgeblust of verveeld, of niet (meer) op de juiste plek,
 • wilt een opleiding volgen maar het ontbreekt je aan tijd, of je bent einde loopbaan en wilt je pensioen voorbereiden.

Overtuigd?

Neem contact met me op. Ik word dolgraag je klankbord. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een opleidingscheque van 40 euro volstaat om vier uur coaching voor ondernemers of hulp aan zelfstandigen mee te betalen.

© C’bon

Speak Your Mind

*