Gelukkig zijn, zo eenvoudig te bereiken

Gelukkig met de 23 kerntalenten

Wil je gelukkig zijn? Ga dan op zoek naar je sterke KernTalenten – en die heb je! – en zet ze in werking.

Wie wil er niet gelukkig zijn? Iedereen toch? Jij toch ook? Gelukkig zijn is zonder twijfel het meest gegeven antwoord op die typische nieuwjaarsvraag: wat wil je dit jaar? Een Porsche? Een goed lief? Een goedbetaalde, misschien wel andere baan? Of gewoon gelukkig zijn? Je beseft het misschien niet, maar gelukkig zijn ligt zo binnen je bereik! Mijn gouden tip: spreek je sterke KernTalenten aan. Laat ze niet verkommeren, maar zet ze in werking. En stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

Wil je gelukkig zijn? Activeer je KernTalenten

Het is zo herkenbaar. Als je iets doet wat je graag en van harte doet, iets wat je motiveert en waar geen enkele dwang komt bij kijken. Dàt maakt je gelukkig. Wie het geluk heeft een job uit te oefenen die aansluit bij zijn KernTalenten, is rijker dan de zee diep. Stel je voor dat jij ook zo gelukkig wordt. Dat je gedreven en tevreden, gemotiveerd en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Mooi vooruitzicht toch? En vooral haalbaar. En ja, ook jij hebt KernTalenten.

Wat is een KernTalent?

Wat een KernTalent is, kan ik heel gemakkelijk uitleggen. Keer eens terug naar de tijd voor je twaalfde. Denk aan de spelletjes waar je urenlang zoet mee was, de zaken die je graag deed zonder dat daarvoor ook maar enige dwang nodig was van je mama of papa. Wat je toen graag deed, was al een uiting van je aangeboren KernTalenten. Soms zijn die talenten wat ondergesneeuwd geraakt. In dat geval is het zeker de moeite waard ze weer op te graven.

Wat zijn de jouwe?

Want dat je KernTalenten hebt, staat buiten kijf. Iedereen wordt trouwens geboren met 23 KernTalenten. Het is de blauwdruk van je persoonlijkheid. Laat een KernTalentenAnalyse doen. Voor het geld hoef je het niet te laten, want een analyse is heel betaalbaar. Je vult thuis een vragenlijst in over je kindertijd, vervolgens neem ik een diepte-interview af en zet je antwoorden in perspectief. Na de analyse krijg je een volledig rapport waarin je sterktes een na een opgelijst staan. En geloof me vrij: die opsomming van KernTalenten alleen al bezorgt je een boost van positieve energie.

KernTalenten activeren maakt gelukkig

Wie investeert in zijn sterke KernTalenten, blinkt uit in wat hij doet, excelleert en is bijgevolg gelukkig. Want goed doen wat je doet, en je goed voelen met wat je doet, maakt je niet alleen gelukkig. Het houdt je ook gelukkig. Véél meer dan materiële welstand dat doet. Zodra je weet waar je sterktes liggen en je er ook rekening mee houdt in job, studie, loopbaan, zelfs in relaties, dan waait het geluk je tegemoet. Het levert je een zelfvertrouwen op om u tegen te zeggen, en ook dat is onbetaalbaar.

Gratis intakegesprek! Waar wacht je nog op?

Neem je geluk in eigen handen en neem contact met me op voor een KernTalentenAnalyse. Samen gaan we op zoek naar jouw sterktes. Samen proberen we jouw sterktes te integreren in je leven. Gelukkig zijn is maar een steenworp verwijderd. Doe het nu! Je zal er geen spijt van hebben. Want alleen al je sterke KernTalenten kennen, geeft je een boost van positieve energie.

Laat 2017 een topjaar worden!

Neem NU contact met me op voor een KernTalentenAnalyse.

Graag tot binnenkort!

Kristien Van Cauwenberge

0472 11 27 50

 

© C’bon

 

Bewaren

Speak Your Mind

*