Gelukkig zijn, zo eenvoudig te bereiken

Gelukkig met de 23 kerntalenten

Wil je gelukkig zijn? Ga dan op zoek naar je sterke KernTalenten – en die heb je! – en zet ze in werking.

Wie wil er niet gelukkig zijn en een gelukkiger leven leiden? Iedereen toch? Jij toch ook?

Gelukkig zijn is zonder twijfel het meest gegeven antwoord op die typische nieuwjaarsvraag: wat wil je dit jaar? Een Porsche? Een goed lief? Een goedbetaalde, misschien wel andere baan? Of zoek je het ware geluk, misschien wel een heel andere manier van leven?

Je beseft het misschien niet, maar gelukkig zijn ligt zo binnen je bereik! Mijn gouden tip als therapeut in het wondermooie Gent: spreek je sterke KernTalenten aan. Laat ze niet verkommeren, maar zet ze in werking. En stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

Wil je gelukkig zijn? Activeer je KernTalenten

Het is zo herkenbaar. Als je iets doet wat je graag en van harte doet, iets wat je motiveert en waar geen enkele dwang bij komt kijken. Dàt is het recept voor gelukkige mensen. Wie het geluk heeft in zijn dagelijks leven tal van leuke dingen te doen of een job uit te oefenen die aansluit bij zijn KernTalenten, is rijker dan de zee diep.

Stel je voor dat jij ook zo gelukkig wordt. Dat je gedreven en tevreden, gemotiveerd, vol zelfvertrouwen én met een continu gevoel van geluk door het leven gaat. Dat je al die negatieve gevoelens en moeilijke situaties gewoon kan vermijden.

Mooi vooruitzicht toch? En vooral haalbaar. En ja, ook jij hebt KernTalenten.

Wat is een KernTalent?

Wat een KernTalent is, kan ik heel gemakkelijk uitleggen. Keer eens terug naar de tijd voor je twaalfde. Denk aan de spelletjes waar je urenlang zoet mee was, de zaken die je graag deed zonder dat daarvoor ook maar enige dwang nodig was van je mama of papa.

Wat je toen graag deed, dat gevoel van geluk dat je automatisch kreeg, was al een uiting van je aangeboren KernTalenten. Soms zijn die talenten wat ondergesneeuwd geraakt. In dat geval is het zeker de moeite waard ze weer op te graven.

Wat zijn de jouwe?

Ik vraag inderdaad gewoon welke de jouwe zijn, want dat je KernTalenten hebt, staat buiten kijf. Iedereen wordt trouwens geboren met 23 KernTalenten. Het is de blauwdruk van je persoonlijkheid. Laat een KernTalentenAnalyse doen. Voor het geld hoef je het niet te laten, want een analyse is heel betaalbaar, zeker met loopbaancheques.

Hoe ga ik te werk? Ik begeleid je in vier stappen.

  • Je vult thuis een vragenlijst in over je kindertijd.
  • Vervolgens neem ik een diepte-interview af en zet je antwoorden in perspectief.
  • Na de analyse krijg je een volledig verslag waarin je sterktes stuk voor stuk opgelijst staan.

En geloof me vrij: die opsomming van KernTalenten alleen al bezorgt je een boost van positieve energie en is al een eerste begin van een echt gelukkig leven.

KernTalenten activeren maakt gelukkig

Gun jezelf een goede daad en investeer in je sterke KernTalenten. Wie dat doet, blinkt uit in wat hij doet, excelleert, leeft een gelukkiger leven en verhoogt zijn algemene geluksniveau met factor twee.

Want goed doen wat je doet, en je goed voelen met wat je doet, maakt je niet alleen gelukkig. Het houdt je ook gelukkig in je dagelijks leven. Véél meer dan materiële welstand dat doet.

Zodra je weet waar je sterktes liggen en je er ook rekening mee houdt in job, studie, loopbaan, zelfs in relaties, dan waait het puur geluk je tegemoet. Het levert je een zelfvertrouwen op om u tegen te zeggen, en ook dat is onbetaalbaar.

Gratis intakegesprek! Waar wacht je nog op?

Neem je geluk en je positieve emoties in eigen handen en neem contact op met deze KernTalentenanalist.

  • Samen gaan we via een KernTalentenanalyse op zoek naar jouw sterktes.
  • Samen proberen we jouw sterktes te integreren in je leven en zo je negatieve emotie tot nul te reduceren.

Gelukkig zijn is maar een steenworp verwijderd. Doe het nu! Je zal er geen spijt van hebben. Want alleen al je sterke KernTalenten kennen, geeft je een boost van positieve energie en een onweerstaanbaar gevoel van geluk. Je leeft kortom een gelukkiger leven.

Laat 2022 een topjaar worden!

Neem NU contact met me op voor een KernTalentenAnalyse.

Graag tot binnenkort!

Kristien Van Cauwenberge

Life Coach met een luisterend oor.

0472 11 27 50

 

© C’bon

 

Bewaren

Comments

  1. Ik heb al een KernTalentenAnalyse achter de rug en ik kan dit alleen maar beamen. Deze techniek helpt. Je krijgt tips om inderdaad een gelukkiger leven te leven. Op voorwaarde dat je de tips ook volgt natuurlijk. Een aanrader.

Speak Your Mind

*